Auriculoterapia in tratamentul Alcoolului

Scapa de Dependenta de Alcool prin Auriculoterapie!

Prin electrostimularea punctelor meridiane situate la nivelul pavilionului auricular, auriculoterapia echilibreaza functionalitatea organelor afectate odata cu inceperea consumului. Totodata, impiedica aparitia sevrajului alcoolic.
Electrostimularea pavilionului auricular transmite informatia neurotransmitatorilor de baza (serotonina, dopamina) ridicand nivelul acestora, iar pacientului ii este creata starea de confort.

Consilierea psihologica este importanta in sustinerea deciziei de renuntare la alcool. Un organism intoxicat, fizic si psihic prin comportamente si emotii negative, nu poate raspunde la nici un tratament, deoarece mecanismele lui de reactie sunt blocate.
Pacientul cauta prin consumul de alcool starea de bine ce il tine, mental si emotional, departe de probleme.

De cate sedinte este nevoie?

Auriculoterapia poate conduce la diminuarea manifestărilor clinice, uneori, inclusiv la efectul maxim – disparitia problemei. Totusi, aceste efecte depind de stadiul afectiunii si raspunsul fiecarui organism la auriculoterpie, conform unei scheme de tratament. Aceasta este stabilita cu echipa Alternative Life (auriculoterapeut, psiholog si nutritionist).

preturi

Cost 399 lei sedinta (auriculoterapie + consiliere psihologica)

Completeaza formularul de mai jos si in cel mai scurt timp vom lua legatura cu tine

Facebook Stop Smoking Romania

Stop-Smoking BUCURESTI

Stop-Smoking CLUJ