Auriculoterapia in tratamentul Diabetului de tip II
Prin electrostimularea punctelor meridiane situate la nivelul pavilionului auricular, auriculoterapia regleaza functiile tesuturilor, si in final, a metabolismului prin echilibrarea organelor interne afectate:
Auriculoterapia are ca obiectiv armonizarea functiilor organismului si, treptat, conduce la refacerea functiei pancreasului.

Consilierea nutritionala ajuta organismul cu o alimentatie corecta ce sustine efectele auriculoterapiei. Contrar acesteia se pot genera efecte negative prin alimentele si bauturile ingerate ce pot influenta nivelul indicelui glicemic.

Consilierea psihologica vine in sprijinul pacientului care sufera de diabet. Aceasta afectiune presupune o rasturnare totala a stilului de viata, o provocare emotionala si mentala.
Obiectivul propus este de a ajuta pacientul sa traverseze perioada stresului provocat de schimbarile venite la pachet cu afectiunea:

Studiile clinice confirma eficacitatea auriculoterapiei in tratamentul diabetului zaharat. Unul dintre aceste studii a fost desfasurat pe un lot de pacientii cu diabet zaharat de tip II, cu neuropatie diabetica, care pune in evidenta o reducere semnificativa a simptomelor de durere, arsura, furnicaturi, amorteala si alodinie (durere la un stimul care nu ar trebui sa o declanseze) prin tratamentul sustinut de auriculoterapie.

Un alt studiu arata scaderea nivelului de glucoza in sange in mod sustinut, sensibilitate la insulina imbunatatita si o refacere a functiilor celulelor beta pancreatice (producatoare de insulina).

Beneficiile auriculoterapiei in tratamentul diabetului de tip II:
De cate sedinte este nevoie?
Auriculoterapia poate conduce la diminuarea manifestarilor clinice, uneori, inclusiv la efectul maxim – disparitia problemei.
Totusi, aceste efecte depind de stadiul afectiunii si raspunsul fiecarui organism la auriculoterpie, conform unei scheme de tratament. Aceasta este stabilita cu echipa Alternative Life (auriculoterapeut, psiholog si nutritionist).

preturi

Cost 399 lei sedinta (consiliere psihologica, consiliere nutritionala + auriculoterapie)
Pachet de baza 1596 lei 5 sedinte* + 1 sedinta bonus. Perioada tratament 6 saptamani
Pachet mediu 3192 lei 8 sedinte* + 1 sedinta bonus. Perioada tratament 10 saptamani
Pachet premium 4499 lei 12 sedinte* + 2 sedinte bonus. Perioada tratament 16 saptamani
*Fiecare sedinta include consiliere psihologica, consiliere nuritionala si auriculoterapie
Completeaza formularul de mai jos si in cel mai scurt timp vom lua legatura cu tine

Facebook Stop Smoking Romania

Stop-Smoking BUCURESTI

Stop-Smoking CLUJ