Ai incercat de nenumarate ori sa te lasi de fumat si nu ai reusit? Auriculoterapia este optiunea pentru tine acum!
Daca ti-am starnit curiozitatea, gasesti mai jos urmatoarele:

9 din 10 Persoane Renunta la Fumat prin Aceasta Metoda!

Istoria auriculoterapiei

Auriculoterapia este o ramura a medicinei complementare, izvorata din acupunctura complet sigura si neinvaziva cu rezultate imediate si permanente. Insa spre deosebire de acupunctura care isi face efectul in timp mai indelungat, auriculoterapia are efect instantaneu.

Aceasta a fost brevetata de catre medicul Paul Nogier, la inceputul anilor ’50, in Franta.

Conform cercetarilor sale, consolideaza terapia numita astazi auriculoterapie. Impreuna cu dr. David Alimi gaseste o stransa legatura intre pavilionul urechii si emisferele cerebrale, astfel ca pavilionul urechii se gaseste ca element principal in tratarea diferitelor afectiuni. Astfel, există 200 de puncte meridiane pe fiecare ureche.

Pentru confirmarea descoperirilor sale s-a folosit de pavilionul auricular prin actiuni fizice precum intepatura, presiune, curent electric, camp magnetic, radiatie luminoasa pentru a diagnostica si trata anumite boli sau dependente.

Metoda folosita de Clinica Stop Smoking Romania este una dintre cele mai eficiente si raspandite terapii anti-fumat din lume. Potrivit Institutului pentru Auriculoterapie din SUA, tehnica poate să depisteze peste 200 de boli, cum ar fi problemele organelor interne, problemele ginecologice, ale organelor senzoriale, precum şi maladiile psihice. Iar in Europa si SUA este folosita pentru renuntarea la fumat de peste 20 ani.

Abordarea Clinicii Stop Smoking Romania

Imbinarea perfecta dintre medicina moderna si cea traditionala
In prezent, in cele doua locatii Stop Smoking Romania din Bucuresti si Cluj-Napoca avem peste 1400 de pacienti vindecati de diverse dependente prin terapii auriculare.

Aparatul de auriculoterapie creează un program de tratament personalizat, astfel: impulsurile electrice sunt reglate în funcție de particularitățile pacientului: vârsta, numărul de țigări fumate pe zi, de cât timp fumeaza, capacitatea pulmonara.

Secvenţa de tratament a punctelor reflexe este specializatǎ pentru renunțarea la fumat: sunt 43 de puncte care trebuie tratate în ordinea exactǎ (indicatǎ de aparat): 20 de puncte pentru fiecare ureche și 3 puncte la nivelul nasului.

Se folosesc impulsuri electrice de intensitate redusǎ pentru un tratament neinvaziv, nedureros, complet sigur și eficient chiar de la prima ședințǎ.

Tratamentul auriculoterapiei durează între 12 minute si 15 minute, dar timpul petrecut la noi este de aproximativ o ora, fiind inclus in pachet si partea de consiliere psihologica.

Impulsurile electrice stimulează anumite puncte reflexe aflate la nivelul urechii externe prin care:

1. Se eliminǎ complet nevoia de a fuma (dependenţa de nicotinǎ);

2. Se eliminǎ apariția sevrajului nicotinic care este cauza numărul 1 pentru care oamenii nu reușesc să renunțe definitiv la fumat prin alte metode.

Scapa de Fumat in 5 Pasi Simpli

Gabriela Presadă psihologie

1. Începem printr-o întalnire cu psihologul nostru

Ciuhureanu Oana nutritie

2. Realizăm un plan de tratament personalizat în funcție de nevoile tale

3. Îți arătăm exact cum funcționează auriculoterapia

4. Facem o ședință de auriculoterapie de 15 minute

5. Ținem legătura cu tine și ne interesăm de evoluția ta

Facebook Stop Smoking Romania

Stop-Smoking BUCURESTI

Stop-Smoking CLUJ