ECHIPA STOP SMOKING ROMANIA

Profesionisti in Renuntarea la Fumat!
About us

George Taranu practica auriculoterapia in Romania cu eficienta, talent, pasiune si convingere din anul 2014.

A descoperit aceasta ramura a medicinei alternative in Italia unde a aflat pe pielea sa ca auriculoterapia te scapa de fumat.

Era fumator de multi ani, ajunsese la 3 pachete de tigari pe zi, iar dupa o singura sedinta de auriculoterapie de 15 minute, intr-o clinica din Italia, a plecat nefumator, fara sa mai simta vreodata nevoia sa fumeze.

Acesta a fost punctul determinant in care George Taranu a facut o reconversie profesionala si a hotarat sa studieze auriculoterapia pentru a o putea aplica in Romania si pentru a ajuta cat mai multi oameni sa se elibereze de dependente.

A studiat auriculoterapie cu specializare anti-smoking la Bergamo, a urmat un curs in Elvetia pentru a folosi tehnologia adecvata necesara practicarii auriculoterapiei, a cumparat cel mai performant aparat de auriculoterapie aparut pe piata din Italia pentru a-l aduce in Romania, si-a luat atestatele de auriculoterapuet si in tara, iar in 2014 a inceput sa scrie cu convingere povestea Stop-smoking in Romania.

De cand si-a schimbat profesia si le-a fost alaturi prin terapii, dar si suport psihologic, celor peste 1100 de persoane care i-au calcat pragul pentru a le ajuta sa scape de diverse dependente precum fumat, alcool, probleme cu greutatea, zahar, insomnie, stres, anxietate, George Taranu si-a descoperit pasiunea pentru a fi de folos celor din jur.

Cele mai mari satisfactii le are cand primeste mesaje de multumire sau vizite la cabinet in care fostii pacienti, unii dintre ei cu cate 100 de tigari pe zi fumate odinioara, isi sarbatoresc alaturi de el si echipa lui, eliberarea.

Programeaza-te chiar Acum Online!

SPECIALISTI LA DISPOZITIA TA

Oameni Dedicati iti sunt Alaturi

George Țăranu

Auriculoterapeut, Președinte Fondator
Dorința de a ajuta cât mai mulți oameni să scape de dependențe, fumat, alcool sau zahar m-a determinat să deschid un centru de auriculoterapie și în Cluj.

Ciuhureanu Oana nutritie

Ciuhureanu Oana

Nutritionist
"Specializata în calcularea unui plan alimentar personalizat, în identificare și tratarea patologiilor preexistente, în implementarea unui stil de viață sănatos ! O dieta nu ar trebui sa fie o simplă lista de interdicții și de sfaturi. Pentru a avea succes, fie ca discutăm despre slabit, crescut masă musculară sau alte obiective, dietele ar trebui să fie un adevărat stil de viață.

Alexandra Tudor

Recepție
Mereu am considerat ca oamenii se simt impliniti cu adevarat atunci cand ofera ceva valoros altor oameni. De aici si dorinta mea de a sustine, a motiva si a descoperi cele mai profunde modalitati prin care sa inteleg natura umana. Cred ca prin compasiune si acceptare orice persoana se poate schimba si isi poate vindeca ranile ce ii determina comportamentele distructive. Sunt aici sa ofer intelegere, caldura si empatie, pentru a sprijini procesul de schimbare spre atingerea potentialului nostru infinit. A fi deschis catre ajutor si vulnerabilitate ne accelereaza intotdeauna drumul spre reusita!

Facebook Stop Smoking Romania

Stop-Smoking BUCURESTI

Stop-Smoking CLUJ